Typer og stiler av designer håndvesker

Designer vesker aldri blekne når det kommer til popularitet, og de er svært praktisk siden kvinner kan bære sine viktigste eiendeler sammen med dem. Det er mest sannsynlig en av de viktigste delene av en kvinnes garderobe og de fleste kvinner har en besettelse for å eie en rekke stilarter av håndvesker.

chanelChanel veske

Tote

Denne vesken ble opprinnelig utviklet for å gjøre shopping til en mye lettere for kvinner. Det er en av de populære valg i vesker for kvinner som er på farten. Stroppene på designer tote kan vanligvis justeres slik at det alltid har riktig lengde når drapert over skulderen. Det finnes forskjellige typer av lukkeanordninger som inkluderer enten en glidelås eller en klaff. Dette gjør tote stil bag veldig stilig og praktisk for kvinner på farten.

Skulderveske

Kanskje skulder bag stil er en av de mest populære valgene av kvinner i dag. Utformingen kan inkludere enten en enkel stropp eller et dobbelt stropp. Denne vesken er utformet på en måte som sikrer at stroppen er lang nok til å bruke til å bære vesken på skulderen. Det er forskjellige størrelser, former og materialer som brukes for designeren skulderveske med hovedfokus være stiler som tilbyr den perfekte balansen mellom funksjon og mote.

Hobo

Form av en hobo designer bag er vanligvis en halvmåne. Den er utformet med denne form, slik at det er lett å bære og ligger pent mot kroppen når det bæres over skulderen. Den hobo pose er vanligvis laget av et enkelt romslig kammer som glidelåser lukket. Denne typen designer veske er en favoritt siden de er så lett å bære og se stilig for nesten enhver anledning.

Clutch

Dette lille størrelse veske har fortsatt å være blant kvinners favoritter gjennom årene. Det er vanligvis brukes når en kvinne trenger bare å bære noen viktige elementer. Den stilige clutch vesken er standardtilbehør som er gjennomført for å gå med en kveld kjole eller andre formelle antrekk. Den lille og lenger formen gjør det enkelt for kvinner til grep og hold. I de fleste tilfeller er det ingen håndtaket og designer posen er ganske enkelt grep og føres langs, derav navnet «clutch bag.

Wristlet poser

En mansjett designer pose er lik den clutch stil posen, men det har en liten stropp i den ene enden. Denne stilen er designet for kvinnen å feste vesken til håndleddet ved hjelp av den lille stroppen. Dette gjør at vesken for å være trygg, samtidig som kvinnen til å bevege seg fritt med vesken beleilig hengt på håndleddet hennes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>