Hvordan å lage flettet armbånd

Flettet armbånd er en av de beste armbånd som du bør ha. Det som er bra med dem er at de er ikke bare elegant utseende, men også lett å lage. Hvis du er interessert i å gjøre dem, her er hvordan man skal gå om det:

braided-bracelet

Hvordan lage en flettet armbånd

Det første du bør gjøre er å kutte tre tråder av materialet som du ønsker å gjøre et armbånd fra. Materialet kan være et garn, tråd, skinn eller shoestring. For ideelle resultater bør du sørge for at trådene er av forskjellige farger som ser bra ut sammen. For eksempel kan du velge rød, hvit og gul.

Bør binde trådene sammen ved å binde en knute på toppen av tråden og samtidig la en tomme av materiale over knuten.

For at du enkelt kan flette armbånd, bør du sørge for at trådene er lange nok. For å feste armbånd, bør du tape korte løse endene av trådene til bordplaten. Du kan også tape de løse endene til kanten av et skrivebord.

Du skal da flette armbåndet ved å skille trådene inn i tre grupper: venstre, høyre og sentrum. Du bør flytte rett tråd over midten strand og deretter på venstre tråden over høyre en. Ved å gjøre dette vil du ha flyttet senteret tråden til høyre side. Du bør fortsette pyntebånd til bare en tomme av tråden som er igjen.

Etter endt gjøre dette bør du binde en knute i enden av fletten og untape armbåndet. Hvis du ønsker å feste armbånd, kan du binde de løse endene sammen.

Hvordan lage andre flettet armbånd

Det er mange andre flettet enheter som du kan gjøre. For eksempel kan du lage en beaded enhet ved fletting bomull strenger samtidig legge perler underveis.

Det er også flettet wrap streng armbånd som du kan gjøre ved å pakke to tråder av hyssing eller garn rundt en tredjedel tråd og lage et armbånd ut av dem.

Du kan også lage en flettet papir enhet ved bare pyntebånd tre tykke strimler av papir i stedet for en streng.

Hvis du har avansert kompetanse, kan du lage en add-on flettet armbånd. Her starter du med pyntebånd tre tråder av strenger og legge til mer når du fortsetter pyntebånd.

Konklusjon

Dette er fremgangsmåten du bør følge når du gjør en flettet armbånd. Hvis du ikke har den nødvendige kompetanse, bør du vurdere å kjøpe enhetene fra en pålitelig butikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>