Den beste naturlige øyekrem

Huden rundt øynene er veldig tynn og delikat. Vanlig fuktighetskrem er for tung for øyet området. Det er derfor det er viktig å bruke en krem ​​som er spesielt utviklet for øynene. Men selv de kjemikaliene i øye kremer er for harde og irriterende for øynene. Et bedre alternativ er å bruke en helt naturlig øyekrem som er 100% kjemisk fri.

Noen av de mest effektive anti-rynke kremer inneholder retinol. Retinol øker din celle snu rate, gjør vei for nye celler til å vokse. Men Retinol kan også føre til irritasjon, spesielt for de med sensitiv hud. Slike mennesker kan trenge å bruke en helt naturlig krem ​​som et alternativ. Men for å få effektive resultater, må det inneholde en naturlig ingrediens som også vil øke hastigheten på celle tur over hastighet og uten å forårsake irritasjon.

Velge den beste naturlige eye cream er vanskelig. Det er mange å velge mellom, og noen er svært kostbart. Så for den gjennomsnittlige person, det handler om å finne en øyekrem som gir gode resultater og er rimelig. Heldigvis gjør en slik krem ​​eksisterer. Dette mirakel krem ​​er Burt er Bees Radiance Eye Cream med Royal Jelly.

Hva gjør denne formelen så effektivt er dens viktigste ingrediens, Royal Jelly. Royal Jelly er som bee melk som bare matet til queen bee. Den er full av vitaminer og næringsstoffer, som er grunnen til queen bee kan leve i flere år. Arbeideren bier som lever av pollen og honning bare leve et par måneder. Effektene at Royal Jelly har på huden ligner Retinol. Det hastigheter opp huden fornye prosessen, produsere friske nye celler.

Radiance_EyeCremeBurts Bees Radiance Eye Cream har andre naturlige ingredienser som agurk og kamille. Disse naturlige ingredienser hjelpe rolig og berolige trette øyne. Natural Mica er en annen ingrediens i denne kremen som sprer lyset og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Det som virkelig gjør dette til den beste naturlige øyekrem er prisen! For mindre enn $ 20 kan du ha yngre, vakre øyne. Du kan også kjøpe dette beleilig hos din lokale stoffet butikken eller Wal-Mart.

Ulempen med dette produktet er hvis du er allergisk mot bie. Vennligst bruk dette produktet med varsomhet. For å være sikker, teste produktet på et lite område av huden din først. Hvis alt går bra, og deretter fortsette å bruke produktet to ganger om dagen for best resultat. Burts Bee Radiance Eye Cream vil definitivt ha øynene ser yngre og strålende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>