5 nyttige tips når du velger brudekjoler for vinteren

For enhver brud å gifte seg i løpet av vinteren, kan en av hennes bekymringer være å finne brudekjoler som synes hensiktsmessig for sesongen. Mange bruder har ofte problemer med å finne en kjole som ikke ser ut som det hører hjemme i en våren eller sommeren bryllup. Her er noen vinter inspirasjoner å vurdere når du velger en kjole:

Aksent ren stoff med blonder broderier

Når du tenker på din vinter bryllup, se på noen brudekjoler som har ren stoff på toppen med Lacy broderi aksenter. Blonder, mens noen ganger oppleves som gammeldags, er raskt gjør et comeback med dagens bruder. Winter hvite blonder er en svært vakker og klassisk hyllest til et bryllup holdt på vinteren. Sheer lange ermer og necklines kan gorgeously betont eller applikert med blonder og noen rhinestones for ekstra shimmer.

brudekjole-vinteren

Legg faux fur aksenter

En annen vakker måte å bringe vinter inn din brudekjole er å innlemme noen faux fur aksenter. Legge til en hvit fuskepels bolero er en perfekt måte å legge til noen vinter luksus mens du holder deg god og varm på samme tid.

Prøv klassiske lange ermer

Lange ermer brudekjoler har kommet ganske langt med bruder. Når regnet ut av moten, er ermene på disse kjoler sett mer og mer på dagens mote rullebaner. Langermede kjoler er veldig mote og oppskalere, og er veldig passende for noen vinter bryllup. Hvis du er bekymret for en langermet kjole blir for matronly, kan du bare ha noen yngre elementer lagt. Du kan vurdere en lavere hals eller utskjæringer på baksiden av bodice å legge til noen ungdommelig stil til kjolen din.

Velg en dypere nyanse av hvitt

I løpet av vinteren, ta litt inspirasjon fra ting som gjelder for sesongen når du velger brudekjoler. Selv om du kanskje tror at vinteren er lik skinnende hvit snø, kan det være lurt å vurdere noen andre elementer. Ett element som kan komme til sinn er levende lys. Hvis du har tenkt på å innlemme myk stearinlys inn i seremonien, kan du velge en kjole inspirert av at myk glød. I stedet for å velge en lys hvit kjole, tenke på å gå med en kjole i antikk hvit eller elfenben. Disse nyanser kan legge til at litt av romantikken som ofte forbindes med et bryllup i løpet av vinteren.

Ikke glem å innlemme bryllupsfesten

I tillegg til vinter-inspirert kjole, kan du også ønsker å vurdere en myk, mørkere fargepalett for brudepiker også. Du kan kjøpe alle disse kjolene på online brude butikker som www.bridesire.no. Noen virkelig fine farger for en vinter bryllup inkluderer marineblå, lys grå eller sølv. Hvis du vil ha mer farge, tenk om du velger brudepiker kjoler i skinnende nyanser, slik som granat, topas, eller smaragd.

Bryllup er en vakker anledning som helst på året, men om vinteren er en usedvanlig nydelig tid til å gifte seg. Velge brudekjoler basert på sesongen er en flott måte å legge en fin touch til vintertema.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>